Corona update 21 april.

Lieve klanten,

Zoals jullie allemaal al weten mogen wij helaas nog niet open gaan.

We hadden een flink aantal voorzorgsmaatregelen getroffen maar we staan uiteraard achter het besluit van onze regering. Gezondheid voor eenieder is het belangrijkste. Op dit moment zijn we weer druk bezig de gemaakte afspraken tot en met 19 mei te verplaatsen en in te plannen. Wij hebben al met diversen klanten gebeld om de afspraken tot en met 28 april af te zeggen en te her inplannen. De klanten die nu nog geboekt staan en niet eerder door ons benaderd zijn, zullen de komende dagen benaderd worden. Dit om iedereen zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Alle klanten die dus al gebeld zijn, kunnen het beste zelf een nieuwe afspraak inplannen.

Ook zijn we al weer bezig met de voorbereidingen te treffen als we open mogen gaan. De 1.5 meter maatregel, maar enkele mensen tegelijktijdig in de zaak (is onze verwachting) en voldoende beschermings-en ontsmettingsmiddelen voor u en voor onze medewerkers.

Om aan bovenstaande te kunnen voldoen en iedereen zo snel mogelijk te helpen, zullen we bij de herstart de openingstijden verruimen. We gaan 6 dagen van 08.00 uur tot 21.00 uur open. Wij wachten echter met het aanpassen van online boekingen tot 12 mei, wanneer e.e.a. zeker wordt.

Binnenkort zullen wij gaan starten met online adviezen op kleur, model en product gebied. We willen nl als we groen licht krijgen direct met uw nieuwe wensen van start kunnen gaan. We bereiken hiermee minder tijdsverlies zodat we meerdere klanten snel kunnen helpen. Volg ons op Facebook en Instagram.

Denk aan iedereen, blijf gezond en we kunnen Corona samen aan!!

Liefs,

Team kapsalon Spiegelbeeld