Update Corona

Lieve klanten,

Wij hopen dat alles goed gaat met jullie!

Wij willen jullie een update geven over de tijdelijke sluiting van Kapsalon Spiegelbeeld i.v.m. het Corona Virus. Zoals aangekondigd was bij de overheid, is de voorlopige sluiting nu verlengd tot en met 28 april.

De afspraken die voor 28 april zijn gemaakt komen dus te vervallen. Maar wij zullen nog persoonlijk contact opnemen met jullie of hebben dat inmiddels gedaan.

Wij zijn druk bezig achter de schermen om iedereen te voorzien van leuke tips & tricks, zodat jullie thuis het haar goed kunnen blijven verzorgen. Ook bieden wij uitgroei kits aan, om thuis de uitgroei bij te werken. Wij staan nog altijd klaar voor vragen of om adviezen te geven, jullie kunnen contact opnemen met ons via de mail, Facebook of Instagram via ‘spiegelbeeldwerkhoven’. Daarnaast zijn we iedere dinsdag en vrijdag tussen 16:00-17:00 aanwezig in de kapsalon voor vragen, de verkoop van producten en/of de uitgroei kits. Let wel dit is op afspraak ivm met de Corona maatregelen (1.5 mtr afstand, maximaal 1 klant per keer in de salon).

Zodra we weer open mogen, gaan wij tijdelijk de openingstijden sterk verruimen, zodat iedereen weer snel zichzelf kan voelen of zijn. Jullie kunnen daarvoor alvast online afspraken maken. Daarnaast geven wij waardenbonnen uit om enig liquiditeit te krijgen, zodat wij onze vaste kosten kunnen blijven betalen. Wellicht zou u er een kunnen kopen, zodat jullie, ons enigszins kunnen ondersteunen. Zie link hieronder.

https://www.supportyoursalon.com

Er zijn gelukkig al enkele trouwe klanten, die jullie zijn voor gegaan, en hopen op nog vele volgers.

Wij hopen jullie snel maar vooral gezond, weer terug te zien in de salon.

Stay safe!

Team Kapsalon Spiegelbeeld