Update Corona

Lieve klanten,

 

Met pijn in ons hart hebben ook wij er voor gekozen om de salon tijdelijk te sluiten in verband met het Coronavirus (COVID-19). Het voelde voor ons niet goed om te wachten op het besluit vanuit de overheid. Wij willen voor onze medewerkers en klanten de veiligheid voorop stellen. Voorlopig is de salon gesloten voor 2 weken.

Inmiddels hebben wij de meeste klanten voor morgen en woensdag al bereikt. Wij zullen zo snel mogelijk persoonlijk contact opnemen met de andere klanten die al afspraken hadden staan.

Om de aankomende weken door te komen zal ons team regelmatig tips uploaden om zo het haar gezond en verzorgd te houden. Voor persoonlijk haar advies en wensen kunnen jullie altijd contact opnemen via social media of mail, wij staan voor jullie klaar! Ook zijn wij hard aan het werk samen met Keune om verzorging/styling pakketjes samen te stellen voor thuis gebruik.

Hou onze social media kanalen (Facebook & Instagram) en onze website in de gaten voor nieuwe updates. Wanneer het weer veilig is om te werken, gaan we er alles aan doen om de achterstand zo snel mogelijk in halen. Wij hopen binnenkort iedereen weer te verwelkomen in de kapsalon. Stay safe! 🍀

Liefs,Team Kapsalon Spiegelbeeld