De kapsalon

Ons team neemt regelmatig deel aan diverse mode seminars en daarom zijn wij in staat u een goed advies te geven volgens de laatste mode. Ook de meer traditionele kapsels zijn voor ons natuurlijk geen probleem.

Per 1 juli 2015 zijn wij een samenwerking aangegaan met Keune. Wij hebben voor deze overgang gekozen omdat wij Keune zien als een belangrijke partner in onze  visie om  u tegen een betaalbare prijs een zeer professional product (zowel behandeling en en verzorgingsprodukten) aan te kunnen bieden. Zodat u als klant, er altijd op en top verzorgt uit ziet.

Keune  is een gerenomeerd Nederlands bedrijf die wereldwijd opereert. Het familie bedrijf heeft als doel om een   bijdrage te leveren zodat iedereen, iedere dag, zichzelf kan zijn en dat integriteit én maatschappelijke verantwoordelijkheid de basis is van alles wat we doen.Midden in een wereld waarin vluchtige oppervlakkigheid de norm lijkt.

Voor ons is het  belangrijk:  de wijze waarop zij hun grondstoffen selecteren en gebruiken als  basis voor zeer goede en natuurlijke produkten, waar wij graag mee willen werken.Verder hebben wij veel vertrouwen in het bedrijf dat kwaliteit van haar klanten eist.  Een groot programma wordt op dit moment gestart om een geselecteerd en beperkt aantal kapsalons  naar een hoger  niveau te brengen.  Over dit  programma wordt binnenkort  meer gecommuniceerd maar wij kunnen vast melden dat wij deel mogen uitmaken van dit selecte gezelschap..

Ons team heeft sinds 2015 veel bijzondere cursusen gevolgd, die veel verder gaan, qua niveau dan alle andere instituten of leveranciers aanbieden. Hierdoor zijn wij benoemd tot Keune ambassadeur.