Historie

Begin 1999 heeft  Linda Rigter-Miltenburg besloten om zelfstandig te worden. Zij had reeds 14 jaar gewerkt bij haar broer van Kapsalon Miltenburg in Odijk en wilde een nieuwe uitdaging in haar carriere.

Op 1april 1999 werden de deuren van Kapsalon Spiegelbeeld geopend. Aanvankelijk startte Linda met een part time collega maar al snel werd het duidelijk dat het concept van Linda succes had en werd de parttime collega snel aangepast naar een full time job.

Haar visie is: Door klein te blijven is er maximale aandacht voor de klant. Voeg daar een professioneel en betaalbaar product aan toe en dan is er een concept geboren.

Aanvankelijk begon Spiegelbeeld met L’oreal. Een leverancier die in Europa naam heeft gemaakt in het professionele kappersvak. Echter in 2006 is de overstap naar Matrix gemaakt. Dit mede omdat Matrix al jaren de nummer 1 producent in Amerika is en zeer vooruitstrevend bleek te zijn. Per 1 juli 2015 zijn wij een samenwerking aangegaan met Keune, voor meer info zie tab Kapsalon.

Ook onze medewerkers zijn zeer enthousiast over Keune en worden regelmatig op de hoogte gehouden over alle nieuwe trends en ontwikkelingen.